Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Célunk, hogy vásárlásod a fizetéstől az átvételig, minden esetben a számodra legkényelmesebben és legegyszerűbben, kiváltképp pedig a lehető legbiztonságosabban történjen. Mindezt szem előtt tartván igyekszünk most összefoglalni Neked, hogy a különböző opciók esetén, mire érdemes majd készülnöd: hol és mivel fizetheted ki megrendelésed, illetve mi(k)re is kell majd figyelned mind a személyes átvétel, mind pedig a házhozszállítás esetén.

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL SZEGEDI ÜZLETÜNKBEN

Üzletünket a 6722 Szeged, Szentháromság utca 15. címen találod, ahol hétfőtől péntekig 09.00 és 16.00, közötti nyitvatartással várunk. Személyes átvétel esetén fizethetsz előre utalással, vagy akár a helyszínen; készpénzzel, bankkártyával vagy áruhitellel is. 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Kétségkívül ez a legkényelmesebb megoldás, hiszen ez esetben a megrendelt termé(ke)ket az ajtódig szállítjuk, így Neked ki sem kell majd mozdulnod otthonról. Ez esetben akár az előre utalást, akár az utánvétes fizetést, akár pedig az áruhitelt is választhatod majd fizetési módként.

ÁTVÉTELI PONTRA TÖRTÉNŐ SZÁLLÍTÁS

Partnerünk, a Sprinter Futárszolgálat segítségével az ország egészén, 240 település mintegy hétszáz pontján állunk rendelkezésedre, így Neked csupán a számodra legközelebbi pontot kell kiválasztanod és oda kérned a szállítást. Ez pedig már csak azért is kézenfekvő megoldás, hiszen így nem szükséges időpontot egyeztetned a futárral, hanem az átvételi pont nyitvatartási idejében bármikor, rugalmasan veheted majd át a csomagodat. Ez esetben pedig fizethetsz előre utalással, utánvéttel, de akár bankkártyával is. (A Pick Pack Ponton történő átvétel lehetősége ideiglenesen, előre nem meghatározott ideig nem elérhető! Megértésedet köszönjünk.)

Kérünk, hogy a zökkenőmentes szállítás érdekében, az alábbiakat vedd majd figyelembe!

 

  • A hétköznap délelőtt beérkezett, saját raktárunkon elérhető termékeket még aznap feladjuk Neked, így azt a megbízott futárcégtől függően, már akár másnap is kézhez tudod majd kapni. – Erre persze a csomag feladását követően, mi már nem tudunk garanciát vállalni.
  • A megrendelés leadásakor módodban áll a lehető leghamarabbi időpontra, illetve akár egy meghatározott napra és napszakra is igényelni a csomagod átvételi időpontját. Szállítás hétköznapokon, 08:00 és 18:00 óra között történik, ám futárcégünk minden esetben előre egyezteti majd Veled a kiszállítás pontos idejét.
  • A kiküldött csomag(ok) átlagos mérete 80x80x80 cm és maximum 20 kg. Amennyiben azonban az általad megrendelt csomag ennél nehezebb vagy nagyobb, úgy természetesen külön egyeztetjük majd Veled a kiszállítás pontos részleteit.
  • Fontos megjegyezni, hogy a kézhez kapott csomagot még a futár jelenlétében érdemes kicsomagolnod és állapotát leellenőrizned, ugyanis csak a futár jelenlétében felvett jegyzőkönyv esetén tudjuk kezelni a csomag sérülése vagy tartalma kapcsán felmerült esetleges reklamációkat. Amennyiben a hiányos vagy sérült termékre vonatkozó észrevételedet nem ott-és-akkor, a futár jelenlétében, hanem ezt követően kívánod jelezni, úgy sajnos a megrendelésedre vonatkozó panaszt, már nem áll módunkban kezelni.

Több, kiszállítással foglalkozó partnerünk is van, melyek közül mi természetesen a számodra, illetve a rendelésedre nézve legideálisabbat választjuk ki a kiszállítás során, -melyről természetesen Te magad is megfelelő módon tájékoztatva leszel majd. Bármelyik partnerünkkel is kerül kiszállításra a csomagod, mi garantáljuk annak zökkenő- és sérülésmentes kiszállítását.

SPRINTER FUTÁRSZOLGÁLAT

A Sprinter egy 1997-ben alakult logisztikai szolgáltató, melynek nevével és logójával, -lévén hogy mára a piac egyik legmeghatározóbb kiscsomag-kiszállítójává vált,- már számos helyen találkozhatunk országszerte. Amennyiben őket választod, úgy nem csak közel 200 jármű, továbbá gyors és rugalmas házhozszállítási szolgáltatásra számíthatsz, de természetesen átvételi pontokra is kérheted majd a csomagodat.

EXPRESS ONE FUTÁRSZOLGÁLAT

Az Express One már hosszú évek óta megbízható partnerünk, ahol mintegy 20 ügyfélszolgálati munkatárs, online csomagkövetés, SMS és e-mail tájékoztatás áll majd a rendelkezésedre. A gyors és megbízható szállítást pedig 15 évnyi szakmai tapasztalat és referencia garantálja a gyakorlatban.

DPD MAGYARORSZÁG

A hazai piacon 2003 óta jelen lévő, belföldi és nemzetközi csomagszállítás terén egyaránt kiemelt teljesítménnyel dolgozó, közel 60.000 szakértő kolléga segítségével, illetve naponta több, mint 4 millió csomagot kiszállító DPD Magyarország, szerződött partnerünként vállalja, hogy csomagjainkat még a következő munkanapon kiszállítja az ország teljes területén. Címzettjeinknek előre megadja azt a 60 perces időkaput, amikor futárunk várhatóan érkezni fog.

Keresés